Медико-козметичен център "София"

Медико-козметичен център „Скин Системс” постави началото на веригата „Скин Системс” преди повече от 15г. Работи под ръководството на Д-р Катрин Крахтова, един от първите естетични дерматолози в страната. Екипът от специалисти, съвременната апаратура, както и натрупания богат опит и познания  в сферата на естетичната медицина и медицинската козметика създадоха на лечебното заведение отлично реноме през годините.

Многото специализации и обучения, свързани с въвеждането на нови и доказани методи отреди на Медико-козметичен център „Скин Системс” едно от челните места в сферата на красотата. Сътрудничеството с най-големите европейски концерни, използването на качествени продукти и консумативи затвърди доверието на нашите пациенти през годините. Голямата ни награда е, че техния брой се увеличава непрекъснато. Това ни дава стимул и ориентир, че вървим в правилната посока.

В Медико-козметичен център „Скин Системс” можете да разчитате на задълбочена консултация в сферата на дерматологията, естетичната медицина,  медицинската козметика и пластичната хирургия. Спокойно и с грижа към индивидуалните нужди на всеки един пациент, ще ви бъдат разяснени всички възможности за решаване на конкретния казус. Ще получите указания какви са важните стъпки преди и след извършване на процедурите, ако такива се налагат. Ще дадем съвети как в дългосрочен план да се грижите за себе си, за да получите най-добрите резултати. Консултациите се извършват от дерматолози, хирурзи, пластични хирурзи и др.

Ръководител

Д-р Катрин Крахтова

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK