Филинг с хиалуронова киселина

Дермалните филъри с хиалуронова киселина са уникална процедура за подмладяване чрез попълване на бръчки и уголемяване на устни. Прави се с инжектиране на хиалуронова киселина. Тя е естествен мукополизахарид, който е отговорен за хидратацията на кожата. Приложим е в много широк кръг от области по цялото тяло.

Хиалуроновата киселина е естествен мукополизахарид, отговорен за хидратацията на кожата. Тя присъства в организма на всяко живо същество от бактериите до човека.
Хиалуроновата киселина е изключително полезна за кожата, а поставена в местата, където има бръчки, линии или други неравности по лицето и тялото тя ги попълва и те практически изчезват.  Ефектът е от 8 месеца до 1-2 години при различни пациенти в зависимост от кожата и поставеният продукт.
Препоръчително е да се поставя на около 8 месеца, за да се поддържа ефекта. Веднъж инжектирана , Хиалуроновата киселина в проблемните зони , тя не позволява увеличаването на бръчките, а напротив спомага за изграждането на собствен колаген и еластин,  и хидратира кожата.  Дори и да спре поставянето на продукта, третираните места много дълго не възвръщат предишния си вид.

Назад

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK