Новини

Рестарт на кожата с натурална козметика, възможно ли е?

Кожата е един от най-важните ни органи. Чрез нея тялото изхвърля токсини и абсорбира всичко, което й поднасяме. Именно поради тази причина е изключително важно да направим правилния избор при използването на ежедневната козметика.
Природата предлага  разнообразие от растения, които подпомагат метаболизма, регенерирането на клетките и капилярната циркулация. Тя разполага с всички натурални съставки, които са необходими за естествено  хидратиране, почистване, детоксикация и подмладяване на кожата.
 
Една от най-препоръчваните марки с натурални продукти е козметичната серия MD на д-р Катрин Крахтова, един от първите лекари, въвели естетичната медицина в България.
Козметичната й серия е резултат на дългогодишна работа на екип от редица специалисти с една единствена цел - създаването на иновативна формула, която да съдържа в себе си разнообразие от съставки от цял свят, които балансирани по между си да създадат продукт маскимално ефективен в борбата срещу стареенето и поддържането на една здрава, млада и жизнена кожа. 
Продуктите съдържат в себе си съставки, подбрани от различни краища на света, изследвани внимателно и с доказан ефект върху различни типове кожата. Произведени са по най-модерните производствени стандарти и под непрекъснат контрол на качеството. Научете повече за тях от ТУК.
Назад към новините

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK