Новини

Пластичната хирургия със своите подразделения e една от най-изтънчените и многообразни специалности в техническо отношение.

Пластичната хирургия със своите подразделения – реконструктивна, естетична и изгаряния, е една от най-изтънчените и многообразни специалности в техническо отношение. Обект на дейността й е цялото човешко тяло. Нейна основна цел е възстановяването на естествената форма и функция у хората, страдащи от вродени деформации, както и такива, придобити в резултат на травма или злокачествени тумори.

 

МБАЛ “Скин Ситемс” е една от водещите структури в страната за диагностика, активно лечение и ранна рехабилитация на деца и възрастни с изгаряния, измръзвания, мекотъканни дефекти с различна етиология, изискващи стационарно или амбулаторно лечение. При нас се извършват многообразни по обем и тежест дейности за диагностика, лечение и ранна рехабилитация.

 

Нашият подход изисква не само технически умения и прецизност, но също така се определя и от психологическата интуиция, емпатията, креативността и способностите на хирурзите ни, като главната ни цел е да подобрим и възстановим качеството на живот на пациентите.

Назад към новините

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK