Новини

От какво се нуждае кожата през есента?

Смяната на сезоните изисква промени в грижата за кожата. Казано по-просто, трябва да й се помогне да се адаптира успешно към новите условия - вятър, мъгла и по-ниски температури.

Сред най-типичните кожни есенни проблеми се класира сухотата и хиперпигментацията. Ето защо е нужно да й се осигури оптимално количество влага, редовни пилинги за ексфоиалиране на горния слой и почистване.

Особено важна стъпка е подхранването с натурална козметика.

В тази насока ви препоръчваме козметичната серия на д-р Крахтова. Тя е резултат на дългогодишна работа на екип от лекари-дерматолози, пластични хирурзи, технолози, биолози и химици, водени от една единствена цел - създаването на иновативна формула, която да съдържа в себе си разнообразие от полезни съставки.

Защо да използвате козметичната серия Dr.Krahtova?

MD серията е плод на дългогодишен опит. Кремовете съдържат в себе си съставки, подбрани от различни краища на света, изследвани внимателно и с доказан ефект върху различни типове кожата.

Подходящи са както за хора, използващи средствата на естетичната медицина, така и за онези, които разчитат само на козметичните продукти.

Произвеждат се във високотехнологичен завод, по най-модерните производствени стандарти и под непрекъснат контрол на качеството.

Назад към новините

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK