Новини

Новите естетични и модни тенденции през 2022 година

Новата година е почти пред прага ни, а модните и естетични експерти прогнозират тя да да бъде изключително разнообразна и наситена. С бюти тенденции, подходящи за всеки стил и вкус.

Кои ще бъдат топ тенденциите за красота през новата година?

Ексклузивно днес ви представяме някои от тях:

Изразителни скули

И през 2022 година това ще бъде любима процедура. Скулите винаги са придавали уникално изражение на жената затова и доста дами се доверяват на дерматолозите, за да очертаоят контура в тази част на лицето. Специалистите твърдят, че тази процедура определено ще съставляват 90% от успешния образ през новата година.

Пухкави и естествено изглеждащи устни

Те са мечта на почти всяка жена. През новата година ще се търси максимално естествен ефект при моделирането им с филъри.

Хидратирана и подхранена кожа

Тук специалистите очертаван три основни стъпки, за да се радвате на по-свеж и сияен тен: овлажняване, ексфоалиране и подхранване. Тук наборът от естетични процедури е с голям диапазон, но именно личният ви дерматолог следва да одобри най-подходящата за вас.

Що се отнася до декоративната козметика, експертите подчертават основните направления и в тази насока:

  • Без изкуствени мигли;
  • Нежна очна линия;
  • Естествен руж;
  • Топли сенки. Водещи ще бъдат прасковените, маслинените, сините и червените нюанси. Основното правило е да не се страхувате от цветовете, но винаги да ги преливате внимателно.

За повече информация и съвети посетете сайта на Скин Системс:

http://skinsystems.bg/

Назад към новините

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK