Новини

Грижата за кожата- споделени хитринки от Холивуд

Забелязали ли сте, че на червения килим известните личности изглеждат повече от добре? Това никак не е чудно като се имат предвид първокласните дерматолози, естети и специалисти по външен вид, с които са обградени.

Мила Мурси е един от най-известните медицински козметици в Холивуд. На нея се доверят звезди като Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Сандра Бълок, Челси Хендлър, Ванеса Уилямс и други.

Ето какво споделя тя в грижата за своите пациентки: ‘’Красивата кожа е ежедневна работа, умножена по дисциплина. За да постигнете видим ефект, трябва редовно да се грижите за кожата си, като разработвате собствена система за грижа за кожата. Всеки тип епидермис се нуждае от специфична програма, но във всеки случай почистването, тонизирането, ексфолирането и подхранването е основата, без която не можете. Освен това кожата се нуждае от допълнителни процедури, изборът на които е най-добре да бъде оставен на професионалист. Съвременният арсенал на козметолог е толкова широк, че може да реши най-специфични проблеми, било то акне, повишена чувствителност на кожата или преждевременно стареене. Лечението с използване на коригиращи методи като микродермабразио, ултразвук, микротокови пилинги и др., Дава траен и видим ефект. Мила Мурси обаче вярва, че дори и най-скъпите грижи няма да дадат желания резултат,ако зад него няма внимателно отношение към здравето. Философията на красотата от водещ холивудски специалист се крие във вътрешната хармония и здравословния начин на живот, които са неразделна част от поддържането на младостта на кожата.

Ето и още съвети от холивудските звезди напълно приложими за забързаното ежедневие на обикновените жени.

  • Съветът на Кристи Бринкли: Ежедневно ексфолиране;
  • Бриджит Маркварт, по-малко позната у нас американска звезда, има перфектна рецепта за здрава и великолепна кожа. Преди да си легне тя поставя малко блясък около очите и върху ръцете като допълнително овлажнява кожата;
  • Синди Кроуфорд, се грижи за кожата като често през деня я напръсква със смес от вода и мляко. Счита се, че по този начин кожата се поддържа достатъчно влажна и гладка.
  • Съветът на Леона Луис: Качествени козметични продукти;

 

И заговаряйки за качествени козметични продукти, напълно достижима за потребителя е козметичната серия на д-р Крахтова. Научете повече за нея на: http://drkrahtova.com/about-our-shop/

Назад към новините

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK