Новини

Блефаропластиката- защо, кога и как

С възрастта еластичността на кожата около очите намалява, което води до появата на бръчки и увиснала кожа. Да се ​​борим с този проблем с помощта изцяло на козметични средства е неефективна, тъй като с времето кожата става все по-тънка и чувствителна.

На помощ в това отношение идва блефаропластиката. Козметична процедура, която ще ви позволи да се отървете от проблемите, свързани с излишната кожа около очите. Корекцията на клепачите се използва за борба с промените, свързани с възрастта, за отстраняване на дефекти на клепачите и асиметрия на очите, за промяна на формата или разреза на очите.

Съществуват следните видове блефаропластика:

 

- Класически вариант. При този вид дефектите се коригират с помощта на хирургическа интервенция. Операцията се извършва под обща анестезия.

- Корекцията на клепачите с лазер. Това е хирургическа намеса, изпълнявана с лазерна технология, която намалява броя на усложненията и прави шева по-малко забележим.

- Блефаропластиката може да се направи и чрез нехирургичен метод. Тук третирането на кожата се осъществява с помощта на инжекции или други апаратни устройства.

Не забравяйте, че  очите са най – силно въздействащата част от тялото. Когато клепачите са гладки и свежи, и  очите имат ясен блясък, човек излъчва здраве, жизненост и младост. И обратно – когато клепачите са натежали, с бръчки и увиснала кожа, очите изглеждат уморени и цялото излъчване е на стар, уморен и нещастен човек.

Назад към новините

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK