Липосукция

Класическата липосукция е най-лесният и бърз метод за окончателно премахване на нежеланите мастни натрупвания в определени области на тялото, както и за склуптуриране на цялостния силует.
Важно е да се знае, че съвременната липосукция не е онзи драстичен и болезнен метод от миналото, за който се говори със страх и неприязън. Както не спира желанието на хората да изглеждат добре така и не спира усъвършенстването на този метод.
Апаратите са много по-съвременни, канюлите много по-малки, резултатите постоянни и много по-добри.

Има различни методи за извършване на липосукция, но в общи линии принципът е един, а именно извличане на мастни клетки от проблемните области на тялото (лице, корем, паласки, горни и долни крайници и др.)

Липосукцията не е метод за отслабване, а за оформяне на тялото, тя не е подходяща за много пълни пациенти. В такива случаи се съчетава със спорт и диетичен режим и се прави няколкократно през определен от лекаря период. При средно пълни и дори слаби хора обаче често има мастни натрупвания в определени области, които не изчезват по никакъв друг начин или много трудно, при, което останалата част от тялото отслабва твърде много и не изглежда добре.

Премахнатите мазнини изчезват завинаги и при един умерен хранителен и двигателен режим тялото не възвръща предишния си вид и форми.

Непосредствено след операцията се носи специално ластично бельо около 1 месец и половина с цел да няма увисване на кожата.

Подходящо е да се правят масажи за получаване на по-бърз и по-добър ефект. Престоят в болница е най-често само 1 ден.

Назад

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK