SPM

SPM е невероятно техническо чудо, открито от гурото на хората, борещи се с целулита – немския лекар Юрген Вайерганс /докторът е конструирал и пантентовал 7 различни машини и е създал 3000 центъра по света за борба с целулита и мастните натрупвания/.
SPM – е вакуумен масаж, при който посредством различни накрайници се третират проблемни зони в областта на лицето и тялото.

SPM – лице
Апаратурата преразпределя натрупването на вода и успешно се справя с торбичките под очите, подпухнало лице и не добрия лицев контур. Постига се тонизиране и уплътняване на кожата.


Важно: След назначаване на специална програма, съобразена с конкретните нужди на пациента, се постигат невероятно трайни резултати.

Чудесно се повлияват и  деликатни области като околоочен контур и шия.

SPM – тяло

Вакумня масаж  е една от най-ефективните процедури  за оформяне контура на тялото, премахване на “портокаловата кожа” ,подобряване на лимфения дренаж и кръвообращението.Назначава се самостоятелно или  в комбинация с други процедури. Участва във всички отслабващи програми. SPM се използва и след липосукции, за по бързо постигане на окончателния резултат.

Назад

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK