Медицинска козметика за лице и тяло

Медицинска козметика за лице

Естетичната медицина, естетичната хирургия и медицинската козметика вървят ръка за ръка. Те са взаимнодопълващи се стъпки за постигане на перфектна визия на лицето и тялото.
Каквато и хирургична или естетична манипулация да се направи, от една страна трябва да се поддържа добрият резултат, а в много случаи се налага помощ за по-бързото и пълно постигане на окончателния ефект. Именно тук се намесват козметичните процедури. Козметиката разбира се е самостоятелна единица. Тя се прилага върху всички хора с цел по-добрият вид на кожата и подлежащите тъкани, без да се предприемат други интервенции.
В „Скин Системс“ работят високо квалифицирани козметици, кинезитерапевти и рехабилитатори. Изготвя се програма за всеки пациент отделно. Работи се с доказани и висококачествени козметични продукти.
Извършват се процедури за хидратация, почистване, стягане и обновяване на кожата на лицето, масажи, апаратурни процедури.

Медицинска козметика за тяло

Процедурите за тяло се извършват самостоятелно с цел релакс, отслабване, премахване на целулита или в комбинация с други естетични или хирургични манипулации. Работи се с утвърдени марки апарати и козметични средства.

Някои от марките с които работим са:

Bergman, SQOOM

Назад

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки"

Вижте повече OK